Despre Givelle

Givelle?

Proiectul Givelle e conceput in ideea de a inlesni cumparaturile, in ceea ce priveste hainele – bine-nteles. Exista targuri de profil, exista piete cu haine vechi, haine ieftine, magazine de profil, depozite, etc etc. Ideea noastra e sa iti prezentam fiecare articol vestimentar asa cum se cuvine, sa iti dam posibilitatea de a te informa inainte sa cumperi, scutindu-te de o oarecare presiune a actului de cumparare, sau de eventuala (si deloc justificata) rusine…

Avand o oarecare experienta in a cumpara astfel de produse, cu amanuntul (si nu in cantitati en-gros, aspect foarte important pentru cunoscatori), am ajuns sa cunoastem anumite oferte, locuri, zile deosebite pt a face cumparaturile necesare. Astfel avem si noi la randul nostru parte de preturi mai rezonabile.

De ce atat de ieftin?

Am ales sa pastram preturile cat se poate de jos. Din motive evidente, fiind la randul nostru clienti ai altora, cumparatori de zi cu zi, stim sa apreciem preturile mici. Stim de-asemenea sa ne ferim de preturile mici asociate cu calitate indoielnica. Stim si ca nu tot ce e scump e bun! Pentru a pastra preturile atat de jos, ne plimbam cat putem de mult in cautare de oferte bune, haine deosebite, pe care mai apoi le punem la punct, le fotografiem si ti le prezentam in forma de fata. Nu ne-am propus sa ne imbogatim din asta, fapt usor de observat de altfel. Vrem doar sa inlesnim – cum spuneam – procesul de cumparare si sa iti prezentam cele mai interesante si placute articole pe care le-am gasit.

De ce blog si nu site?

Din aceleasi motive cu cele prezentate mai sus; Pentru a pastra costurile cat mai reduse. Suntem de parere ca impactul.ro” sau “.com” e prea putin important in comparatie cu acela de a cumpara o rochie frumoasa cu doar 3 lei, de exemplu. Credeti-ne, (si poate multi dintre voi stiti deja) costurile unui domeniu .ro sau .com nu sunt atat de mari, dar sunt costuri, care odata bifate, nu faceau decat sa ridice preturile produselor. La fel ca si costurile de publicitate, pe care deasemenea am ales sa o pastram la un nivel “de bun simt”.

Ce e Campania Givelle?

Campania Givelle presupune popularizarea acestui blog prin orice mijloc low-cost pentru a ajuta si alti oameni sa-si gaseasca articolele preferate la preturi dureros de mici. Noi am facut niste afise (pe care le poti vedea la pagina “imagine”) niste flyere, o reclama video, un jingle audio si cam atat. In ajutorul nostru, preietena noastra fotograf Mara Graur a realizat o serie de poze, cu care ne-am pus la punct aceasta campanie de promovare. In rest ne bazam pe puterea incontestabila a YM-ului, a mailurilor informative, dar mai ales a recomandarilor fiecaruia dintre voi. Daca esti multumit de serviciile Givelle, da sfoara-n tara! Ajuta-ne sa pastram preturile asa cum sunt!

Tuturor, va uram Shopping placut!

Start shopping and enjoy it!

Givelle

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: