Cum comand?

Draga shopper,


Daca ai gasit ceva din “colectia” Givelle, iata ce-ti recomandam:

1. In primul rand uita-te peste fiecare poza cu atentie pentru a fi sigur ca ceea ce vezi e ceea ce-ti doresti. Fa click pe poze pentru a le vedea la dimensiuni mai mari, observand astfel detaliile care te vor ajuta sa te decizi.

2. Fiecare articol e insotiti de un status. Acestea iti spune starea in care se afla articolul dorit. El poate fi “disponibil”, “ochit”, “rezervat” sau “cumparat”. In cazul in care statusul e “ochit”, mai ai o sansa la articolul respectiv. Intrucat decizia evidenta de a cumpara un articol se traduce numai prin statusul “cumparat”, consideram ca a “ochi” un produs denota urme de indoiala, asadar daca altcineva va vrea acel produs, va putea licita pentru el o suma mai mare. Statusul “ochit” nu poate ramane valabil mai mult de 5 zile. Daca dupa aceasta perioada nu ti-ai exprimat dorinta de a cumpara produsul respectiv, el va fi “eliberat”, devenind din nou “disponibil”.

3. Odata ce te-ai hotarat si ai verificat si statusul, trimite un mail la givelle_clothing@yahoo.com, care sa cuprinda urmatoarele date:
– cuvintele “vreau sa cumpar”, obligatoriu.
datele produsului (nume, cod, marca, marime)
datele tale personale (nume, prenume, adresa completa si numarul de telefon)
modalitatea de trimitere (face to face / colet)

4. Daca esti din Oradea, treaba e foarte simpla. Iti alegi articolele dorite, imi trimiti acest mail, specifici ca esti din Oradea, alegem un loc de intalnire si ai hainele uite-asa! Daca locuiesti in “provincie” (fata de Oradea), lasa-mi adresa, cum spuneam, si produsele vor ajunge la tine printr-un colet postal. Costurile de livrare (aproximativ 7 – 10 lei pentru un colet de pana la 1 Kg, apoi cate un leu in plus pe fiecare kg extra) vor fi suportate de catre client. Coletul ajunge in 3– 5 zile din data la care a fost pus la posta.

5. Comenzile se lasa strict pe e-mail si nu ca si coment-uri pe blog. Comentariile lasate sunt cu scop informativ sau oricare altul decat de a comanda un articol. Daca vor trimite mai multe persoane e-mail pentru acelasi produs, comanda va fi onorata in ordinea primirii mailurilor. Primul sosit, primul servit.

6. Produse noi in fiecare saptamana la preturile cu care v-am obisnuit!

7. Comanda minima: 20 lei.

8. Pentru orice nelamurire, adaugare, detaliu sau sugestie va asteptam cu un coment, sau un mail pe adresa mai sus mentionata. In rest, start shopping and enjoy it!

Givelle

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. februarie 16, 2010 la 9:14 pm

Lasă un comentariu